Køreundervisning​

Det første du skal er 4 lektioner af 45 minutter på Manøvrebane også kaldet Kravlegård. Det er en lukket øvelsesplads, hvor vi starter helt fra bunden af. At finde koblingspunktet og sætte i gang, osv. Vi kører 2-3 af sted derud sammen.

Køreundervisningen består af min. 16 lektioner af 45 minutter på vej. Flere af dem er dobbeltlektioner dvs vi kører 1 ½ time. Du er alene i skolevognen med mig. Men jeg kan samle flere elever til Motorvejskørsel og vi kører en længere tur, og laver lidt hygge ud af det.

Hvis man helst vil køre alene i hele forløbet så gør vi det. – Det er vigtig at man er tryg ved at køre på vej den første gang, så vi kører lidt på de små veje uden for byen den første gang.

Til sidst i forløbet inden en køreprøve, skal vi 4 lektioner af 45 minutter på Køreteknisk anlæg igen, og gennemgå forskellige manøvre hvor hastigheden har stor betydning for styring og bremsning på tør bane og glatbane.

Efter Teoriprøven har du endnu nogle køretimer, inden du kan komme op til køreprøven. Du og kørelæreren vil i fællesskab blive enige om hvornår du er klar til køreprøve. Det kræver sikkerhed og parathed til at komme ud i trafikken på egen hånd.

Køreprøven foregår hos Politiet hvor du har en motorsagkyndig ved siden af dig, og i kører en tur sammen. Og så er du klar til at komme ud alene i trafikken.​

Forløb :

Lovpakke:

29 lektioner teori a 45 min.

4 lektioner manøvrebane a 45 min.

16 lektioner på vej a 45 min.

4 lektioner Køreteknik a 45 min.

Ialt 53 Lektioner.

Hele forløbet varer ca. 12-16 uger inkl. Teoriprøve og Køreprøve​​

​Guldbrand Køreskole

CVR: 34986290

Damhaven 3 B 1 . sal

7100 Vejle

Telefon 3111 7100

Mail: info@guldbrandkoreskole.dk

Vi er medlemmer af​