Teoriundervisning​

Jeg underviser i små hold henholdsvis mandage og onsdage fra kl 16.30 eller kl 16.00. Dvs er man tilmeldt et mandagshold er undervisning kun mandage 16.30 og er man tilmeldt et onsdagshold er undervisning onsdage kl 16.00. Undervisningen er mundtlig. Den mundtlige undervisning foregår via storskærm med billeder og dialog. Desuden som et supplement til den mundtlige undervisning kan du bruge et online undervisningsprogram, som indeholder alle lektioner og et antal af teoriprøver. Dette kan du sidde med i ro og fred derhjemme.

Der undervises i færdselsloven, det er 29 teorilektioner, som er færdsels regler, og de forskellige manøvre på vej, alt dette giver dig et afsæt til at blive en god bilist.

Desuden vil der løbende være teoriprøver i de forskellige lektioner. Undervisningen foregår På Damhaven 3 B 1. sal midt i Vejle Centrum lige overfor Bryggen.

Du skal igennem 29 teorilektioner af 45 minutter. Forløbet varer ca 10-12 uger med teoriprøve. Du vil ved holdstart modtage en plan over hele teoriforløbet. Når du er klar til en afsluttende teoriprøve foregår dette hos politiet i Vejle.​​

​Guldbrand Køreskole

CVR: 34986290

Damhaven 3 B 1 . sal

7100 Vejle

Telefon 3111 7100

Mail: info@guldbrandkoreskole.dk

Vi er medlemmer af​